Wie ben ik ?

Wie ben ik ?

Ik heet Florent Baudewyns. Geboren in de Ardennen, sinds 2006 door Brussel geadopteerd. Afgestudeerd in de politieke wetenschappen (bachelor aan de ULB, master aan de VUB), ik werk nu als parlementair medewerker voor Els Ampe, fractieleider voor de Open Vld in het Brussels parlement. Tijdens mijn studies heb ik studentenjobs in verschillende velden gehad: arbeider voor L’Oreal, bediende voor Pinakes, Carrefour, de ULB, de FAVV of Lombard International Assurances. Ik ben ook steward geweest voor Jetairfly, een Belgische luchtvaartmaatschappij.

Tijdens mijn studies ben ik actief geweest binnen de Liberale Studenten, als voormalig voorzitter van de CEL ULB en International Officer voor de Franstalige liberale studenten (FEL) en als bestuurslid van het LVSV Brussel. Ook bij de Jeunes MR van onze stad heb ik het liberalisme verdedigd. Sinds november 2012 ben ik ook lid van het nationaal bestuur, als Internal Officer voor Jeunes MR.

Als inwoner van de Europese wijk sinds 2007, zie ik het politiek bestuur op verschillende niveaus, van het Gemeenteraad tot de internationale instellingen. Met eer en genoeg was ik kandidaat van de tweetalige liberale lijst MR-Vld voor de gemeenteraadsverkiezingen te Brussel. Ik ben vandaag ook afgevaardigde voor de lijst MR-Vld binnen MaBru, de Brusselse vroegmarkt, en het Plaatselijk WerkgelegenheidAgentschap van de Stad Brussel.

Aarzel niet om mij op de verschillende sociale netwerken te volgen en mij te contacteren door hen, via e-mail of te bellen aan het nummer +32.474/88.30.17.